Et prosjekt jeg lenge har tenkt på skal nå gjennomføres: 30 bloggposter på 30 dager. Jeg kjenner at jeg allerede gruer meg.

Andre bloggere publiserer daglig, noen sågar flere ganger daglig. Jeg har aldri vært i den kategorien. Før hadde jeg som mål å skrive noe 3 – 4 ganger i uken og helt ærlig: Tidvis hatet jeg det. Jeg ble skikkelig stresset og følte at det alltid hang noe over meg, noe som jeg ikke likte. Så hvorfor skal jeg da utsette meg for 30 bloggposter på 30 dager?

Fordi jeg har lyst til å skrive mer om det daglige, mer om smått, skrive mindre, men skrive mer. Når jeg poster sjeldent blir terskelen for å skrive høyere, i alle fall for meg. Jeg har lyst til å dele mer hvilke bøker jeg leser, hva vi spiser (det er det nemlig mange som lurer på!), treningen min (det lille jeg trener er det også mange som er nysgjerrige på!), om prosjekter jeg har, hverdagen min. Jeg vet dere er opptatt av kosthold, trening og selvutvikling – så det blir det mer av. Og selvfølgelig blir det Ingefær podcast og kanskje et par oppskrifter.

Håper du blir med! Nu kör vi!

(Når jeg tenker meg om hadde jeg spørsmålsrunde for et år siden – kanskje på tide å svare på det?)

Foto: Nabo’n

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!