Gratulerer med dagen til alle damer!

Jeg skal være helt ærlig: før var jeg litt ambivalent til 8. mars. Trengte vi det, lissom? Nå, nå vet jeg bedre. Ja – vi trenger 8. mars! For solidaritet for alle de kvinnene og jentene som ikke har like muligheter som oss, som er annenrangs borgere kun grunnet kjønn, for lønnsforskjeller, for barseltilbud på sykehus, for å ikke få kommentarer om man velger å være lengre hjemme med små barn, for ikke å få kommentarer om man ønsker å komme tidligere tilbake på jobb enn vanlig når man har født, for Sumaya Jirde Ali og andre kvinner som tør men som får så mye rasisme og sexisme og hat at de ikke tør mer, for å sikre en god fremtid for våre egne jenter og for å se opp fra vår egen navle (som liksom så gjerne skulle vært slankere) og ut i verden.

Går jeg i tog i dag? Nei. Jeg har fullt opp med jobb. Som selvstendig næringsdrivende er det kun meg som sikrer mitt AS sitt eksistensgrunnlag så jeg prioriterer en rolig morgen med jentene før jobbing på hjemmekontor. Jeg har satt meg høye mål for mars, og det er kun meg som kan gjøre jobben med å nå dem. Men på kvelden skal jeg på SHE Conference med jentene fra RAW trening – gjett om jeg gleder meg!

Til alle sterke, svake, følsomme, intelligente, gode, smarte, vakre, tøffe, pysete, redde, sårede, puslete, syke, friske, fremoverlente, kreative, streite, blonde, brune, mørke, tynne, tykke, unge, gamle, døende, gravide, ammende, målbevisste, late, kompetente, inkompetente osv osv jenter der ute: gratulerer med dagen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!