30 blogginnlegg på 30 dager inkluderer tydeligvis hverdagsinnlegg.

Skulle ønske jeg kunne si at jeg sto opp tidlig i dag og har vært på ski lenge med hele familien, men denne lørdagen har ikke vært sånn. Fie var syk etter barnehage i går og hun og jeg sov til ti (!!!) i dag. Etter det har jeg bare vært inne og fikset andre etasje (som vi pusser opp i noe som føles som evig tid), vasket klær, lagt ut litt klær på Tise og solgt noen, laget glutenfri rundstykker med Fie, fortsatt todøgns-prosessen med bokhvetebrød ala Gry Hammer, lest Pulverheksa, brettet klær, vasket litt og nå er Jon og henter sushi. Med andre ord: en skikkelig ordinær familielørdag. (Bortsett fra at vi pleier å være mer aktive).

PS: første gang på år at jeg blogger fra mobil i tilfelle oppsett ser grusomt ut – ha meg unnskyldt.

Kvelden blir vel DN lørdag, Lørdagsrevyen, økologisk hvitvin og litt boklesing. God lørdag!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!