Jeg har seks intervjuer på to uker. Og i dag har jeg to på rappen. Med andre ord – mange uker med Ingefærepisoder produseres på kort tid!

I Ingefærpausen min har jeg reflektert en del over hva jeg bruker tiden min på. Jeg vil jobbe smartere, ikke nødvendigvis mer. En del av det å jobbe smartere, er å jobbe mer i bolker. På to uker skal jeg ha minst seks intervjuer. Det er superintenst, jeg må lese bøker, gjøre research, forberede meg godt, i går jobbet jeg i 12 timer. Men det betyr at jeg ikke trenger å gjøre intervjuer før i slutten av april! Og det betyr at jeg har gitt meg selv en måned med å jobbe med andre prosjekter som jeg skal gjennomføre.

Det første intervjuet i dag handler om sorg og om sopp, det andre intervjuet er med Funkygine og vi skal snakke om kropp og graviditet, blant annet. Senere denne uken skal jeg snakke om rydding og minimalistisk livsstil. Til neste uke er det tre spennende intervjuer til! Jeg er heldig som får snakke med folk jeg synes er spennende og som lærer meg noe. Det minner jeg meg selv på hver gang jeg tenker at det er for utfordrende å drive for meg selv, eller får andre negative tanker om valget jeg har tatt.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!