Jeg har rent glemt å fortelle det her: Jeg har laget en lukket gruppe på Facebook hvor vi kan diskutere ukens Ingefær-temaer og andre ting. Bli med!

Gruppen Ingefær podcast med Sara Lossius ble til fordi jeg ønsker tettere dialog med lyttere og følgere, og et tryggere sted å prate sammen enn på en Page. Den første uken gruppen eksisterte fikk medlemmene en eksklusiv rabattkode hos MyRevolution, denne uken slapp jeg en nyhet som jeg foreløpig ikke har sagt andre steder – så spennende ting vil skje i gruppen! Meningen er at alle kan komme med spørsmål, kommentarer, og at jeg ikke nødvendigvis trenger å være med i alle samtaler, fordi alle som er i gruppen er interessert i helhetlig helse- og livsstil.

Håper å se og prate med deg der!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!