Denne episoden har jeg gledet meg til å dele! Jeg har vært hjemme hos Jørgine og tatt en prat med en åpenhjertig Jørgine.

Jørgine er bokaktuell med boken Sterk utenpå, sterk inni og gravid med sitt tredje barn. Vi sitter i sofaen hjemme hos Jørgine og snakker om hennes tøffe fødsel da hun fikk Sokrates, om fedme og folkehelse, om at Jørgine er et ekstremt følelsesmenneske på godt og vondt. Vi snakker om kropp og hvordan Jørgine har slitt med at kroppen hennes endrer seg i graviditeten, og hva hun skal gjøre for å bli sterk igjen etter fødsel. Jørgine har en stor følgerskare på Instagram og er blitt mer og mer opptatt av å bruke plattformen til å formidle viktige verdier snarere enn å tjene masse penger.

Selv liker jeg Jørgine godt og oppfatter henne som jordnær og snill. Likevel kan hun nok provosere noen i intervjuet når vi for eksempel snakker om kroppspositivisme.

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast app og velg abonner. Da får du også med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!