I kveld har jeg hatt livesending i Facebook-gruppen Ingefær podcast med Sara Lossius. Melder du deg inn, kan du se den! Å snakke til et nesten imaginært publikum var langt utenfor min komfortsone.

Men det er utenfor komfortsonen at det magiske skjer, det sier jo illustrasjonen lissom. Jeg vet ikke helt hvor magisk min første livesending var, men gøy var det! Filmen ligger ute, så om du vil se på den er det bare å melde seg inn i Facebook-gruppen Ingefær podcast med Sara Lossius.

Vi snakket om kosthold: hvordan vi spiser, hvordan det er å ha et noe annerledes kosthold enn andre, jeg ga eksempler på frokost, lunsj, middag og søte saker. Vi snakket om ikigai og verdier, og hvorfor å vite verdiene mine har vært viktig for meg, også når det gjelder å drive for meg selv. Det snakket vi nemlig også om! Verdier blir også en viktig del av onlinekurset mitt som snart lanseres! Vi snakket kjapt om trening og ulike øvelser jeg bruker. Og på slutten av episoden gir jeg mange boktips og røpet kommende episoder av Ingefær!

Forøvrig: i går var en litt tøff dag, ref gårsdagens blogginnlegg. I dag har vært en mye bedre dag og jeg er alltid takknemlig når, for å bruke en klisje, skyene forsvinner og himmelen faktisk er blå. Med sol.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!