Utrolig mange har ønsket Henriette Lien på Ingefær, så det er på tide at bokaktuelle Henriette gjestet podcasten min. Dette intervjuet håper jeg mange hører, lik og del!

Henriette Lien er bokaktuell med boken En yogareise og inspirerer (og provoserer) over 25 000 mennesker på Instagram daglig. Etter å ha lest boken gledet jeg meg til å intervjue henne, og etter intervjuet har jeg gledet meg til å dele intervjuet med dere.

Vi snakker om ærlighet, om å være introvert, å være tro mot sine verdier, om tøffe dager, om yin og yang, om barndom … kort sagt en innholdsrik episode hvor Henriette garantert setter tanker i sving flere enn meg. Lik og del, rett og slett!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!