Forfatter av bestselgeren Hjernen er stjernen, Kaja Nordengen, er gjest i ukens episode 93 av Ingefær, og vi lover at hjernen din vil like denne episoden!

Jeg elsket boken Hjernen er stjernen og kunne pratet med Kaja i timesvis om vårt eneste uerstattelige organ! Eller kan man erstatte hjernen? Kaja og jeg diskuterer hjernetransplantasjon så synapsene mine går i spinn. Og hva synapser er, får du vite i episoden. Vi snakker også om hva vaner og uvaner er, hvordan vi trimmer hjernen, hvorfor å gi søtsaker som trøst til barn kan være en litt dum ide, og vi snakker om fri vilje. For noe av det som jeg synes er mest spennende er at vi bestemmer oss før vi bestemmer oss. Har vi da fri vilje? Kaja på sin side, synes det både er frustrerende og ekstremt interresant at vi ikke vet hvordan en tanke dukker opp. Vi vet veien til tanken gjennom hjernen, men vi vet ikke hvor tanken starter.

Der har du noe å tenke på! Hør på episoden og bli glad i hjernen din, du også!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!