Gikk ikke helt inn. Jeg har hatt dårlig samvittighet, men nå tenker jeg: det er helt greit. Å si nei til noe, er å si ja til de viktige tingene. 

Inneholder reklame for eget kurs

Fordi: jeg sjekker alltid av prosjekter med verdiene mine og tilgjengelig tid. Den siste delen av 30-dagersprosjektet ville det å blogge hver dag gått på bekostning av utvikling av onlinekurset mitt Sterk med Sara Lossius (som jeg synes er viktigere enn å blogge hver dag), tid tilbragt med familien min, tid til Ingefær og alt arbeidet med å være selvstendig næringsdrivende og ikke minst: tid til meg selv.

Når man sier nei til noe, sier man ja til seg selv. Og omvendt: når du sier ja til noe, tenk hva du sier nei til ved å si ja. Sier du nei til å sove nok? En treningsøkt? Lage en god middag? Leke med barna?

Visst kan jeg se på det som et nederlag å ikke klare å blogge 30 ganger på 30 dager. Det kan være et nederlag. Eller – jeg kan se på det som lærdom og klappe meg selv på skulderen for at jeg sjekker av med verdiene mine og velger vekk det som ikke passer inn. At jeg sier ja til det som er viktig for meg.

Dette er bare noe av det du lærer i onlinekurset mitt Sterk med Sara Lossius som starter 7. mai! Les mer her!

Og PS: Jeg fikk mange gode innspill til temaer å skrive om for et par måneders tid siden. Svar på flere av dem kommer.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!