Ukens episode står mitt hjerte nært: det handler om foreldrerollen. Dermed er episoden for alle: vi har foreldre (eller har hatt), eller vi er foreldre. Hedvig Montgomery er aktuell med boken Foreldremagi og jeg tror episoden vil gi litt hverdagsmagi i mange hjem.

Jeg har lært mye av å lese boken og jeg lærte enda mer av å prate med Hedvig. Det å være barn og det å være foreldre, det er ikke alltid enkelt. Selv som voksen er det ikke alltid lett å ha foreldre, og selv om man elsker barna sine over alt er det ikke alltid lett å være en god foreldre. Hedvig gir oss mange tanker og triks i denne episoden, og jeg håper du deler denne episoden med andre du er glad i.

Vi snakker om hva båndet er, hvordan det brytes, hvordan vi kan gjenopprette det. Vi snakker om grenser og konsekvenser. Vi snakker om å henge og om fritidsaktiviteter. Vi snakker om at det er selvutviklende å bli foreldre. Vi snakker om at alle familier har «forbudte følelser», så som å være sint, lei seg eller til og med glad.

I det hele tatt: Jeg skulle ønske jeg hadde Hedvig til rådighet i min hverdag og jeg tror boken og denne samtalen her vil gjøre godt i mange familier.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da får du også med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!