I episode 95 av Ingefær podcast rear jeg ut min sjal, som Bob Hund ville sagt det. Episoden er rett og slett en spørsmålspodcast, hvor jeg svarer på spørsmål dere lyttere har spurt meg om og jeg snakker om vanskelige valg, snus, sjokolade og forbilder. Blant annet.

Episoden inneholder egenreklame

Det beste er at flere av spørsmålene er så spennende at jeg lagrer det i min spørsmålsbok til kommende gjester!

Jeg deler litt av grunnen til pausen jeg hadde i januar, hva jeg gjør når jeg er stresset, hvordan jeg har klart å alltid prestere bra på eksamen, forbilder og hvilke perioder som har vært tøffe i livet og hvorfor.

Dere har spurt om – og dette er spørsmål du selv kan gruble på og kanskje skrive ned i en bok e.l:

  • Har du noen gang vært usikker på å gjøre rett valg?
  • Er du bevisst på å hjelpe barna dine til å bli mentalt sterke (trygge i seg selv og rustet til å takle motgang)? Hva gjør du, i så fall?
  • Hva er dine stresshåndteringsteknikker/hvordan takler du stress
  • Guilty pleasures!
  • Hvis livet ditt skulle beskrives i en kurve. Har du vært helt på bånn, og hvilke år har vært mest «på topp»?
  • Hva har vært de vanskeligste valgene du har måtte ta?
  • Hva tenker du er «meningen» med livet?
  • Hva er dine topp tre favoritt apper?
  • Nevn tre hendelser som har vært game changing i ditt liv?

Det siste spørsmålet er kanskje mitt favorittspørsmål. Heldigvis har jeg tre positive hendelser!

Og for dere som ikke synes jeg er så himla interessant: Neste uke er Ingefær tilbake som vanlig!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:


Last ned episoden som mp3

Foto: Anne Valeur

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!