I skrivende stund er jeg i Danmark med Visit Danmark og nyter livet nord for København. Det passer bra, for begge de siste episodene av Ingefær handler om nytelse og matglede.

Oppholdet er betalt/reklame for Visit Denmark

Og mat, det har vi spist i dag, og jeg har virkelig nytt hvert sekund. I skrivende stund sitter jeg på et rom med havutsikt og egen balkong, på Helenekilde badehotell utenfor Tisvildeleje. Det fine med å være her, er at vi hadde sommerhus i to uker i fjor sommer noen kilometer unna. På vei fra stranden, for stranden i Tisvildeleje er SÅ fin, kjørte vi forbi dette hotellet til en utrolig bra fiskebutikk, og hver gang sa jeg til Jon: der vil jeg bo en natt. Og nå gjør jeg det.

Det er så fint her at man blir fridd til i området rundt. Det vet jeg, for da vi ble vist rundt av kommunikasjonsansvarlige på hotellet, kræsjet vi et frieri. Han var i ferd med å dra opp en ring da 12 svensker, dansker og nordmenn dukket opp med kamera. Hun sa ja.

Men tilbake til nytelse. Ofte er det slik at vi deler mat i sunt/usunt, moralsk/umoralsk. En pressetur som det her innebærer å smake på mye god mat og vin. Jeg er så takknemlig for at jeg er ferdig med å ha dårlig samvittighet for mat eller å grue meg til treretters. Nå bare nyter jeg og spiser det jeg har lyst til (innenfor de rammene jeg har av det magen min tåler). Det gjør at jeg nyter maten ekstra og er helt tilstede i mat, drikke og stemningen rundt bordet.

I morgen skal vi blant annet til Ilse Jacobsen sitt spa og på sjokoladegård. Jeg skal også prøve å stå opp tidlig for morgenbad. Danmark, du leverer alltid!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!