Episode 100 (!!!) av Ingefær handler om livet og døden og naturen. Gjest er en av forfatterene av boken Håndplukk, Kristin Helene Randulff Nielsen. Kristin skulle bli tannlege, fikk diagnosen ME og måtte legge ny plan for livet.

Takket være hunden sin Ludo kom Kristin seg ut på daglige, korte turer hvor hun oppdaget at flere av vekstene hun så i grøftekanten var de samme som matretter ble pyntet med på nabolagsrestauranten hennes. I denne episoden prater vi litt om boken, om å plukke sin egen mat og om om naturens påvirkning på oss mennesker.

Vi avslutter kanskje litt brått med å prate om døden. Med andre ord er dette en episode helt i Ingefærs ånd: helse er så mye mer enn bare kropp – det handler om livet, om at livet ikke alltid blir som planlagt, hva man vil med eget liv og hva som skjer når noen du er glad i faller fra.

Kristin plukket bukett til meg, med spiselige vekster fra Oslo by!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder og du kan lett gå gjennom arkivet.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!