Når jeg får spørsmål: hvordan føles det å ha laget 100 episoder og nådd over 1 million nedlastinger, svarer jeg ærlig at jeg blir litt svimmel. Og stolt.

Denne uken er Ingefær episode 100 ute. Tidligere i vår rundet Ingefær over 1 million nedlastinger. Det er unektelig stas og måtte feires! Og i går samlet jeg lyttere og tidligere gjester til en fest på fantastiske Oslo Raw. Det skal jeg skrive mer om senere, når jeg får bilder fra fotograf.

Nå ville jeg rett og slett rette en takk til …

Du som lytter på Ingefær. Du som deler. Kommenterer. Lærer. Liker og misliker. Sender meg mail og meldinger. Du som gjør at Ingefær når ut til stadig flere. Du som gjør at det å lage Ingefær er så meningsfullt.

Takk til Liveqube, som lar meg låne studio. Jeg er min egen tekniker og produsent, men et ordentlig studio gjør virkelig forskjell.

Takk til sponsorer, både tidligere og fremtidige. En spesiell takk til MyRevolution, som kom tidlig inn og som har blitt værende.

Takk til gjester, som bruker tid på å ofte bli stilt personlige spørsmål uten å bli redigert i etterkant. Det er faktisk ikke bare enkelt!

Og Jon. Fordi <3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!