Helsesista snakker om alt.

Samme dag som jeg intervjuet Helsesista, Tale Maria Krohn Engvik, så 140 000 personer hennes snapstory. Det er mange.

Tale var helsesøster på flere skoler i Oslo og følte hun ikke strakk til for elevene sine. Hun startet som Helsesista på snapchat og traff et behov, for populariteten hennes eksploderte og nå er hun heltinne blant de unge – og deres foreldre. Hun får unge til å åpne seg om vonde hendelser de ikke har fortalt til noen. Hun bryter ned tabuer. Kort sagt gjør Helsesista en utrolig viktig jobb, og i dette intervjuet tør jeg påstå at det er umulig å ikke bare bli glad i henne men også få en enorm respekt for henne.

Tale er eneforsørger for to barn og forteller om hvordan hun for noen år siden skjønte at hun gikk på en smell da blant annet kortidshukommelsen sviktet. Hun deler noen av de tøffe historiene hun får, og hvordan hun selv takler det vonde, og berømmelsen. Kort sagt: jeg håper du hører hele intervjuet.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder og kan lett bla i arkivet.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!