Hva skal til for å bli en av verdens aller sprekeste kvinne? Kristin Holte skal i august til Crossfit Games for femte år på rad. Det er en bragd! I episode 102 av Ingefær forteller Kristin om treningen sin – både den fysiske og hvordan hun trener mentalt.

Kristin Holte er en av de råeste personene jeg vet om. I denne episoden får vi innsikt i hva som motiverer Kristin til å tyne seg gjennom harde økter dag ut og dag inn, på jakt etter følelsen hun får når hun er på stadioen under Crossfit Games, altså VM i Crossfit. Vi går i dybden på hvordan hun trener mentalt, blant annet med ulike former for visualisering og triggerord. Dette kan vi vanlige mennesker bruke i vårt dagligliv, på trening eller i jobbsammenheng også!

Jeg ønsker smerten velkommen. Får jeg ikke vondt, presterer jeg ikke godt nok. – Kristin Holte

Kristin og jeg snakker også om vårt forhold til kroppen vår.

Legg forøvrig merke til når Kristin snakker om sine besteforeldre. #Lifegoal sier jeg.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i itunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder og kan lett grave i arkivet.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!