Ingefær må selvsagt ha en sommerversjon. I Ingefær Sommer stiller jeg sjelegranskende spørsmål til kjente og kloke kvinner innen helse og sunn livsstil.

De svarer på spørsmål som hva er den viktigste hendelsen i livet ditt og hvorfor, og hva gjør du for å ta vare på din fysiske og psykiske helse i sommer.

Jeg mener nemlig at sommeren er ypperlig ikke bare for å ta livet med ro, men for å tenke litt over året som har gått og finne ut av hva du vil fylle resten av året med.

I løpet av juli og august blir du nærmere kjent med treningsprofiler, gründere og forfattere, og svarene de gir er både veldig like og veldig forskjellige.

Og jeg oppfordrer deg til å tenke igjennom noen av spørsmålene selv også en dag du føler for å jobbe med litt selvutvikling! Men frykt ikke, noen av spørsmålene er sommerlette – jeg lover god stemning.

Den første episoden kommer mandag 2. juli og deretter hver mandag frem til 20. august! Jeg gleder meg til å dele Ingefær Sommer med dere!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!