Hvor aktivt passer du på å lade batteriene dine i sommer? Ukens gjest, Siri Abrahamsen, kutter ut instagram og drar på ferie til et sted uten internet. Og lurer du på hva det viktigste vi kan gjøre for egen helse, får du svaret her!

Siri Abrahamsen er tredje gjest i Ingefær sommer. Siri har gjestet Ingefær før og pratet inngående om verdier og de viktige tingene i livet. Det gjør vi nå også! Litt grining blir det også.

Jeg har aldri tillatt meg selv å bare hvile.  -Siri Abrahamsen

På Ingefær Sommer får jeg kjente og kloke mennesker innen helse og sunn livsstil til å brette ut sjelen sin for oss. De svarer på spørsmål som hva er den viktigste hendelsen i livet ditt og hvorfor. Og de svarer på hva de gjør for å ta vare på helsen sin om sommeren. Jeg mener nemlig at sommeren er ypperlig ikke bare for å ta livet med ro, men for å tenke litt over året som har godt og finne ut av hva du vil fylle resten av året med.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!