Dagny Thurmann-Moe gir deg lyst til å ligge i gresset og se på skyene.

Kan man være lat som gründer? Gjest i episode 4 av Ingefær Sommer er Dagny Thurmann-Moe. Hun har inspirert omtrent alle Ingefærs lyttere til å omgi seg mer med farger etter episode 55 av Ingefær. Det er en av episodene jeg får mest tilbakemeldinger på – selv over ett år etter! Og ja – svaret på om man kan være lat får du opptil flere ganger i episoden!

Ingefær Sommer får jeg kjente og kloke mennesker innen helse og sunn livsstil til å brette ut sjelen sin for oss. De svarer på spørsmål som hva er den viktigste hendelsen i livet ditt, og hva gjør du for å ta vare på din fysiske og psykiske helse i sommer. Jeg mener nemlig at sommeren er ypperlig ikke bare for å ta livet med ro, men for å tenke litt over året som har godt og finne ut av hva du vil fylle resten av året med. Personlig digger jeg innstillingen til Dagny og skal ha bossanova som soundtrack til resten av sommeren.

Denne episoden ble spilt inn live med publikum på fantastiske Oslo Raw da Ingefær feiret 100 episoder og over 1 million nedlastinger. PS: Anbefaler deg å høre Ingefær-intervjuet av gründeren av Oslo Raw, Tiril!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!