Livet består av flest hverdager. Gjest i episode 113 av Ingefær, Marthe Holien Bø, vil at vi stopper opp i de små tingene for å gjøre livet litt større. Kysse hverdagen, rett og slett.

Marthe har nylig gitt ut boken Kyss hverdagen – tilstedeværelse i praksis. Det er en nydelig bok! Marthe og jeg snakker om hvorfor hverdagen trenger å bli opphøyet. Vi snakker om at Marthe ikke klarte å puste i magen og det å tørre å være sårbar overfor de nærmeste, selv om vi er redd for å bli avvist når vi viser hvem vi er og forteller om det mørkeste.

Du har tre valg for å høre episoden:

1. Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

2. Spill av episoden her:

3. Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!