Denne uken er det 20 prosent rabatt på alt hos MyRevolution! Jeg gir deg tips om hvilke produkter det er nyttig å ha hjemme!

Inneholder annonselenker MyRevolution

Rabatten gjelder til og med 3 for 2-tilbud! Bruk koden BF for 20 prosent rabatt.

Mine favoritter fra MyRevolution er:

Kollagen
Jeg bruker MyoCollagen i kaffe, havregrøt og smoothier. Kollagen er et av de få tilskuddene jeg tar hver dag! Skal være bra for fordøyelse, hud, hår og negler.

Fiskeolje
I vinterhalvåret kan det være nyttig med litt ekstra påfyll av fiskeolje, både for voksne og barn. Jeg gir flytende olje til jentene mine, mens Jon og jeg bruker kapsler.

MyoZMA
MyoZMA er en kombinasjon av sink og magnesium for bedre søvn og restitusjon. Jeg tar to kapsler hver kveld.

MyoMCT
MCT er fettsyren som kokosolje inneholder mye av. Det gir rask energi til kroppen. Denne MCT’en er smakløs og fin å bruke i fettkaffe, for eksempel.

MyoGreens
Jeg blander en teskje MyoGreens i vann hver morgen for å få litt ekstra grønt i kroppen. Nå som vi går inn i en periode med for mange mye god mat og godt i glasset, er det fint å starte dagen med en ekstra boost, som MyoGreens gir deg.

MyoGreens løst ut i vann

MyoProtein
MyoProtein finnes i flere ulike smaker, og også et vegansk alternativ! Jeg liker vaniljesmaken godt.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!