Vi er straks på tampen av året. Rundt denne tiden setter jeg meg alltid ned og oppsummerer året som har gått og skriver ned tanker for det neste. Ukens episode på Ingefær kan få oss til å løfte blikket litt og tenke over hva som egentlig er viktig for oss.

Gjest er Simen Tveitereid, en av grunnleggerne av nettmagasinet Harvest og forfatter av boken Et fritt liv: Om å ønske seg noe annet i verdens rikeste land.

Vi prater om livsvalg, om mening i tilværelsen, om jobb og verdier. Simen og familie endret livet etter to sterke hendelser. Jeg synes det er utrolig inspirerende å høre andres livsvalg, samme om det er å flytte fra byen til et småbruk, som Simen og familien gjorde, eller om det er å ønske det samme som livet består av i dag.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!