Hvilke fem Ingefær-episoder er mest populære? Jeg plukket ut mine favoritter og lot medlemmene i Facebook-gruppen Ingefær podcast med Sara Lossius stemme frem topp fem. Her er det mye bra!

Ingefær har jo blitt fem år (les hva jeg har lært her!) og rundet over halvannen million nedlastinger. Det er ganske så fett, synes jeg. Derfor må vi ha en toppliste! Disse fem er favorittene deres, altså ikke nødvendigvis episodene som er lastet ned flest ganger (det får bli neste liste?).

På plass nummer fem finner vi episode 114: Trening gjør livet bedre.
Jeg liker denne episoden, fordi «treningslegen» Ole Petter Hjelle og jeg snakker om de positive fysiske og psykiske følgene av å bevege på seg og trene jevnlig. Jeg ønsker å fokusere mer på det enn å se digg ut av trening, selv om det selvfølgelig kan være en heldig konsekvens.
Episoden har vært umåtelig populær, og har du ikke hørt den enda har du en inspirerende og lærerik liten time foran deg! Lytt her!

På fjerdeplass er det episode 92 med Henriette Lien
Episoden åpner med at jeg forteller jeg har hatt litt fordommer mot henne, et fiffig trekk som ble til en nær og personlig samtale. Også en utrolig populær episode. Jeg tror mange kjenner igjen det Henriette snakker om. Og hvis du lurer: jeg har ikke fordommer mot Henriette mer! Det har snudd til beundring og respekt. Lytt her!

Episode 89, Mer tid med mindre ting, med Yngvar Andersen og Liv Loftesnes, har bronseplassen
Jeg liker at en rydde-episode med bærekraftsfokus når pallen! Vi snakker om boken deres De viktigste tingene i livet er ikke ting. Vi snakker om tid, enklere hverdag og hva som egentlig betyr noe i livet. Lytt her!

Sølvmedaljen går til Dagny Thurmann-Moe, med episode 55, Farger til folket
Mulig Dagny blir litt snurt av dette, siden hun kjemper hardt i mot forgråingen av Norge. Vi snakker om hvor viktig farger er for oss mennesker og hvor neglisert dette kan være for eksempel i det offentlige rom. For de av dere som har sett den fantastiske serien Helene sjekker inn på NRK kan dere legge merke til hvor hvite og triste norske institusjoner tenderer å være. Dagny trengs, med andre ord! Lytt til episoden her!

Anja Hammerseng-Edin fortsetter å være ener, også i podcastverdenen.
Og det er vel fortjent. Episode 116 med henne er en av mine absolutte favoritter og jeg vet episoden har betydd og kommer til å bety mye for mange. Jeg er stolt av å dele samtalen vi hadde med dere! Lytt her!
Hvilken episode er din favoritt? Og hvorfor? Del i vei!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!