Jippi! For andre år på rad er jeg semifinalist i Vixen Influencer Awards! Jeg er nominert i kategorien trening og helse og trenger din stemme for å komme videre! Heldigvis kan du bare stemme en gang.

Tidligere år har det vært stemmebonanza, med mulighet for å stemme to ganger i døgnet. Det er en av flere endringer i årets Vixen, som jeg tror er bra for kåringen.

Stem på meg her!

Og gratulerer til alle andre som har blitt nominert! Blant annet Ingefærs gjester Camilla Pihl, Marthe Holien Bø, Pia Seeberg (Treningspodden), Synnøve Skarbø (Synnøve og Vanessa), Funkygine, Desiree Andersen (Fitfocus), Helsesista og Siri Abrahamsen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!