Takk for 2018, et selvutviklende og lærerikt år. Og takk til deg som følger med! 2019 blir et spennende år. 

2018 har vært et vokse-år. Kanskje husker du voksesmerter fra da du var liten? Jeg opplever at vekst inkluderer tøffere perioder. I 2018 har jeg gjort et virkelig hopp på flere plan, og er mer enn klar for et nytt år. Jeg gleder meg!

Ingefær podcast har virkelig eksplodert i lyttertall i år. Det er veldig stas. Særlig høsten på Ingefær er jeg fornøyd med – jeg har funnet en form jeg trives med. Min podcast kommer til å fortsette i 2019 også, men noen endringer blir det – til det bedre! Takk til alle samarbeidspartnere som gjør Ingefær mulig, uke etter uke. Jeg er nøye på samarbeidspartnere og stolt av de jeg har hatt, og kommende partnere neste sesong.

Også i år er jeg i seminfinalen i Vixen Influencer Awards. Stem på meg her! Jeg er fornøyd over å være i seminfinalen i år igjen.

Med Ingefær ønsker jeg å formidle helhetlig helse og sunn livsstil, og være en nær, troverdig og lettforståelig programleder som stiller gode spørsmål til kloke intervjuobjekter.

Målet er et du som lytter skal føle deg bra i deg selv, i ditt liv, og at du skal lære noe og kanskje bli litt inspirert av hver episode. Mine lyttere er smarte kvinner som fortjener en programleder som har gjort grundig research og har varierte og spennende temaer og gjester, uke etter uke.

Jeg har holdt flere foredrag i år og hatt fulle online-kurs. Veldig gøy!

I år har jeg dessuten begynt på et par store prosjekter, som dere forhåpentligvis får høre mer om til neste år. Det er spennende tider, rett og slett, og jeg sier som andre bloggere: skulle ønske jeg kunne si noe mer akkurat nå, men dere må vente.


I år har jeg hatt mange, mange gode og nære samtaler.
Måtte det fortsette i 2019! Jeg har hatt meningsfulle samtaler med flere av de jeg har intervjuet til Ingefær. Det er jeg så takknemlig for! Hver eneste episode har lært meg noe, og noen av gjestene har lært meg noe ekstra personlig. Jeg har også blitt kjent med flere nye mennesker og hatt nære samtaler med gode venninner.


Jeg må vel ha med helse som punkt når jeg er en helse- og livsstilsprofil?
Jeg har vært mer forkjølet enn vanlig dette året, vi ble gravide og vi mistet. Det har naturligvis hatt sin påvirkning på helsen min. Da jeg delte at jeg hadde mistet rant instagram og mail over av kvinner som har opplevd det samme. Men nå, på slutten av året, er jeg frisk og rask og jeg har tjuvstartet på 2019, som skal bli mitt sprekeste år noensinne! Jeg er mildt gira på å kjenne meg sprek og lett i kroppen igjen (det er en følelse, forresten, jeg veier meg aldri). Jeg skal fortsette å spise bra og næringsrikt, fortsette å drikke så lite kaffe som jeg gjør nå, fortsette med å ikke snuse (snuste en periode etter at vi mistet), fortsette og trappe opp meditasjon, og fortsette med å benytte hele dyret fra dyr som har hatt et godt liv, spise masse grønnsaker, gjerne økologisk og i sesong. God helse er viktig for meg og vil fortsette å være en prioritet i 2019!

Og ikke minst: takk til deg som følger!
Hver dag får jeg kommentar fra lyttere og følgere enten på blogg, instagram, facebook eller mail. I år har jeg fått utrolig mange fine mailer. Flere ganger har jeg grått. Dere er ærlige, dere gir gode tilbakemeldinger og magen av dere har endret livsstil på bakgrunn av kunnskap fra Ingefær. Jeg er dypt takknemlig for muligheten jeg har til å påvirke. Jeg håper jeg også er mitt ansvar bevisst.

Takk for følget i 2018, håper vi kan henge sammen i 2019 også!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!