… venter ikke forgjeves! Podcasten min går på igjen mandag 21. januar med flere endringer!

I over tre år har jeg jobbet med Ingefær podcast. Da jeg startet, visste få hva podcast var og enda færre bedrifter så mulighet i å samarbeide med podcast. Likevel fortsatte jeg og lyttertallene økte for hver måned. Nå har over halvannen million lastet ned Ingefær, jeg tjener penger på hva jeg liker best å gjøre og samarbeidspartnere er fornøyde og oppnår gode resultater.

Derfor er det på tide å gjøre noen endringer! Men fortvil ikke. Podcasten min skal fortsatt være nær, kunnskapsrik og troverdig. Jeg skal ha gode samtaler med kloke mennesker innen det store feltet helse og sunn livsstil. Du som lytter skal lære noe i hver episode, kanskje fnise litt eller gråte litt eller begge deler og bli inspirert. Jeg ønsker at min podcast gjør at du har det godt i deg selv, i ditt liv. Og jeg håper jeg kommuniserer helse og sunn livsstil på en ansvarlig og klok måte på podcasten, her inne og i mine sosiale kanaler.

Shotten fortsetter også. Faste spalter er umåtelig populært. Da jeg lanserte Ingefær Shot i høst hadde jeg en magefølelse på at dere ville lytte til ukens gjest på torsdag også, og det har dere. Vårens episoder inkluderer nok noen nye spørsmål i tillegg.

Tross pause hvor jeg jobber intenst i kulissene er nedlastingstallene gode. De fem mest populære episodene hittil i januar har vært:

Med andre ord ca de nyeste episodene fra i fjor – som også er like aktuelle i januar.

Inntil podcasten min er på med noen endringer jeg håper og tror vil føre til en enda bedre pod, må du titte innom her, følge meg på instagram, bli medlem i den lukkede Ingefær-gruppen på Facebook og i tillegg sier jeg som jeg alltid gjør på Ingefær: Ta vare på deg selv og de du er glad i. (For det er nemlig viktigst av alt).

PS: Fremhevet bilde har lite med saken å gjøre, rent bortsett fra at det er et nyere bilde av meg. Jeg har på meg nyttårskjolen min og gleder meg til å spise den årlige sjokolademoussen som jeg alltid spiser litt for mye av!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!