Ingefær er tilbake og første kvinne ut denne vintersesongen er Silje Torp. Silje gir deg peptalk som gjør deg sterkere i hodet og i kroppen.

Silje Torp er skuespiller, personlig trener, mentaltrener og nå også forfatter av boken Sterk med Strikk. Jeg besøkte henne hjemme på Nesodden, fikk se hennes treningsrom/soverom og pratet om sammenhengen mellom å være sterk i kroppen og sterk i hodet.

Jeg trener styrke, så når jeg spiser et bedre måltid tenker jeg gains! Dette går rett inn i bicepsen. – Silje Torp

Temaer vi går inn på er også:

  • Hvordan vi kan bli sterke med strikk
  • Hvordan trene for overskudd, og i perioder av livet hvor vi har mye på agendaen
  • Å ta plassen sin i livet og leve ditt liv på egne premisser og ønsker
  • Verdier og hvorfor å finne sine verdier er nyttig
  • Mål og mental trening

Rett og slett en skikkelig peptalk-episode jeg tror du garantert vil ha nytte av med en gang!

 

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!