I episode 125 av Ingefær podcast dykker vi ned i lys og mørke og snakke om hvorfor mørket er viktig for oss og alle de negative sidene ved lysforurensing – både for helsen vår og også for miljøet. Episoden er rett og slett superviktig – og superinteressant!

Gjest i dag er forfatter og journalist Sigri Sandberg, som har gitt ut boken Mørke (tittel). Den handler som tittelen sier om mørke.

Etter å ha hørt ferdig ukens Ingefær er jeg sikker på at du kommer til å være langt mer bevisst lysbruk i eget hjem og kanskje bli mer oppmerksom på all den unødige lyssettingen vi driver med i Norge.

 

Jeg tror også du vil ha lyst til å se på stjernehimmelen, og kanskje sove utendørs i sovepose også. Som Henrik Wergeland sa:

Klag ikke under stjernehimmelen på mangel over lyspunkter i ditt liv.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!