Power Ladies er podcasten for deg som liker å høre kvinnelige rollemodeller fortelle sin historie. Jeg er ukens gjest og deler raust av helse-, gründer- og podcast-kunnskap!

Yrja Oftedahl er kvinnen bak podcasten som jeg har stor sans for: kvinner som er gode innen sitt felt deler kunnskap og erfaringer slik at vi lyttere kan lære ett og annet triks til å implentere i eget liv. Liker!

Yrja og jeg snakker om blant annet

  • Hva jeg legger i helse og de viktigste tingene jeg har lært etter over tre år
  • Hvorfor jeg startet for meg selv: liker å drive på med mitt, businessmulighet og hensyn til jentene mine
  • Hvordan vi fokuserer på helse for jentene våre
  • Hvilket forbilde jeg ønsker å være
  • Tips til deg eller en bedrift som ønsker å starte podcast
  • Hva jeg gjør i tillegg til Ingefær og hva jeg ønsker å oppnå videre

Og mye, mye mer. Jeg hadde en slags monolog. Bær over med meg! Du kan lytte her, eller søke opp Power Ladies i din podcast-app.

Takk, Yrja, for muligheten!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!