Hvorfor gjøre livet vanskelig når det kan gjøres enklere?

Gjest Anne Gunn Halvorsen slår et slag for halvfabrikata og 25 minutters timeout mens barna ser på barne-TV.

Ingefær Shot denne episoden handler mer om hvordan gjestene mine oppnår det du har gjort. Jeg håper sesongen blir nyttig! Jeg har spørsmål som hva de gjør for å slappe av, hva suksess er for dem, hva de velger bort i perioder, og et enkelt middagstips. For vi trenger jo å spise! Spørsmålene varierer noe gjennom sesongen.

God lytt!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!