Gjest er psykolog Rebekka Egeland og vi snakker om selvomsorg, om å tørre å være sårbar, søke på jobber man ikke er 100 % kvalifisert for, ta plass i møter, og hvordan være en god venn. Blant annet.

Dette er en episode om relasjoner – siden gode relasjoner er noe av det viktigste for et godt liv. Men, episoden handler også om å være en god venn for seg selv, og å tørre å ikke være i prestasjonsmodus på alle arenaer i livet samtidig. Med andre ord en episode for alle!

Rebekka finner du her!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!