I nesten tre år har jeg vært ambassadør for Run&Relax og frem til 31. mai gir rabattkoden SARA deg 20 prosent på hele nettbutikken! Jeg viser deg mine favoritter med tips til hvilken aktivitet de passer for.

Annonse Run&Relax

I nesten tre år har jeg også bodd i klærne fra Run&Relax. Jeg er så heldig å få teste flere plagg hver sesong og vil si at jeg har god erfaring i hvilke plagg som funker til hva!

Bandha-tightsen er min absolutte favoritt. Den bruker jeg når jeg jobber hjemme, til styrketrening, yoga og til å gå turer. Med andre ord: mye. Jeg opplever at de har god holdbarhet og kler en hver figur. Selv føler jeg meg fin når jeg har på meg bandha-tights, også når jeg leverer i barnehagen eller er på hjemmekontor.

Nydelig vår- og sommerfarge, gjerne til hvit singlet!

Ensfargede bandha-tights passer til alt. Jeg bruker denne mye.

Denne er helt fantastisk fin! Anbefales som gave – til deg selv bare fordi eller til en du er glad i. Garantert suksess!

BHene til Run&Relax bruker jeg både til hverdags og til trening. Ikke alle bhene fungerer til høy intensitet. De jeg bruker til hverdags, for eksempel når jeg går turer eller på hjemmekontor, passer også til styrketrening og yoga.

Deilig hverdagsbh som også passer til yoga og gåturer (om du ikke har for store pupper). Fin i ryggen også!

Denne serien er perfekt for jogging og trening med høyere intensitet. Sitter som støpt og ser bra ut!

Til jogging og trening med høy intensitet. En av mine favoritter fra denne sesongens kolleksjon!

Denne er SÅ fin! Nydelig til melert bandhatights, for eksempel. Fungerer best til aktiveteter med lavere intensitet.

Singleter og gensere

Dette er kosegenseren min, som jeg bruker med grå bandha-tights. Ryggen er åpen øverst slik at du får vist frem bh (eller en bar rygg!)

Jeg har denne i dusrosa. Ryggen er i mesh. Bruker den til lett styrketrening og gåturer.

Følger du meg på instagram, har du sett denne før! Har i hvit og sort og fast følge til nesten hver trening.

Liker spesielt godt at armene er så vide ned at topp synes!

Håper du finner noe du liker! Koden SARA gir altså 20 prosent hos Run&Relax og gjelder frem til 31. mai 2019.

Og PS: Gravid? Eller har gravid venninne? Sjekk ut:

Yogatskjorte i bambus med plass til en voksende mage!

Yogatights med plass til en voksende mage

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!