I sommer trekker jeg frem en Ingefær-episode hver uke som jeg er spesielt glad i. Først ut er episode 134 om lykke! Fokus på opplevelser sammen med de man er glad i er så mye viktigere enn det materielle for et lykkelig liv. Det lærer du mer om i denne episoden – som garantert vil få deg i godt humør og gi deg noen aha-øyeblikk!

Gjest er professor ved NHH, Helge Thorbjørnsen. Opptaket er gjort via skype.

Du blir mer robust til å tåle en smell hvis du er lykkelig. – Helge Thorbjørnsen

 

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!