Jeg er gjest på den finfine podcasten Femihelse denne uken! Vi snakker om kvinnehelse, om spontanabort og om livshjulet. Det innebærer at for å være god på noe, må du velge vekk en del annet – og det kan bidra til å ta vekk brodden fra stress.

Femihelse er en podcast som ukentlig tar opp temaer knyttet til kvinnehelse, så som PCOS, skeiv seksualitet, abort og syklus – for å nevne noe! Sigrun og Helene er superhyggelige og dyktige og det var en ære å komme på besøk (med eldstejenta i teknikerrommet) og snakke om temaer som er viktige for oss alle.

Her kan du lese mer om episoden og lytte til den. Du kan også søke opp Femihelse i din foretrukne podcast-app. Håper du liker!

Og ps: Ingefær er straks på «lufta» igjen. Den som venter på noe godt!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!