Vi har skiftet til Oras Vega-kran både på hovedbad og kjøkkenet. Slik håper vi å spare både vann og energi, og er trygge på at jentene våre ikke brenner seg på for varmt vann fra springen. Annonse i samarbeid med Oras.

Vi har ny, miljøvennlig og trygg Oras Vega-kran.

Da vi kjøpte rekkehuset vårt, byttet vi kjøkken og lot badet stå som det var. Hver gang mamma har vært på besøk, har hun gjentatt at hun blir bekymret for hvor varmt vannet har vært i springen vår og at vi bør gjøre noe med det. Og det har vi nå. Oras har alltid vært opptatt av bærekraft og sikkerhet. Blant annet var Oras de første til å lansere elektronisk kran tidlig på nittitallet for å redusere vannbruk. Nå har de nylig relansert den klassiske Vega-serien med enda større fokus på nettopp bærekraft og sikkerhet. Vi har derfor installert Vega-kran både på kjøkkenet og badet. Det hjelper oss både med å spare på vann og energi, i tillegg at Vega-kranene også har sikkerhet mot skolding innebygd.

Før var vi litt redde for skolding da jentene vasket hendene selv, men nå er vi trygge.
Trenger du mer vann, trykker du bare inn den sorte øko-knappen.

Enkel og genial øko-knapp
Løsningen er svært enkel men likefullt genial: Bak på selve kranen er det en øko-knapp som man må trykke ned samtidig som man løfter kranen opp for å få tilgang til det varmeste vannet, eller få høyere vanntrykk. Med andre ord er det samme knapp som både fungerer som varmtvannslås og som reduserer vannstrømmen!

Den sorte knappen bak fungerer både som varmtvannslås og reduserer vannstrømmen.

Vannsløseri og skolding
Alle som har barn, vet hvor lenge små barn kan la krana stå og renne. Og alle som har barn, har vel også kjent på bekymringen når barna er alene ved en vannkran i tilfelle de skulle ta på det varmeste og brenne seg. Funksjonen til Vega er en unik kombinasjon som både er bærekraftig og trygg. Og, det er jo viktig at kranen ser bra ut også, det synes i alle fall jeg.

Trygg og miljøvennlig håndvask på badet.

Klassisk design som varer
Vega-serien er klassisk og fin som vil vare i mange år fremover og som vil bestå samme om vi pusser opp badet eller ei. For å sjekke om Vega-serien virkelig sparer vann, har vi installert en vannmåler på hovedbadet. I to uker har den målt vannforbruket hos oss med vår gamle kran, og akkurat nå måler den vannforbruket med vår nye Oras Vega-kran. Om et par uker skal jeg dele resultatet med dere!

Klassisk design som varer.
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!