I denne episoden deler jeg mine viktigste lærdommer fra året som har gått, nemlig om vaner, stress og nytelse. Jeg er sikker på du kan ta med konkrete tips fra episoden!

I episoden får du kunnskap og konkrete tips om stressmestring, hvordan spille deg selv god for å etablere gode vaner og kvitte deg med kjipe uvaner, og ikke minst: hvordan og hvorfor nyte livet litt mer!

Jeg er utrolig takknemlig for dette året på Ingefær. Jeg er takknemlig for gjestene, som stiller opp og deler raust av tid, kunnskap, sårbarhet, erfaring og selve livet.
Jeg er takknemlig for å ha laget min egen jobb som kombinerer det jeg liker aller best i livet, nemlig å lære, snakke med folk og å skrive – og å dele.
Jeg er takknemlig for alle annonsørene som har sett potensiale i podcasting generelt og Ingefær spesielt, og som gjør det mulig for meg å fortsette å lage Ingefær.
Jeg er takknemlig for svært gode lyttertall, jeg er takknemlig for å kunne skrive jevnlig i Kamille, og ikke minst er jeg takknemlig for du som lytter. Som gir feedback, som gjør endringer i livet ditt og skriver til meg for å fortelle det, som deler av deres historie, som tipser meg om temaer og gjester, og som bruker en time i uken på Ingefær når det er så mye vi kan bruke tid på. Jeg håper dere følger med videre, sånn etter hvert!

Du har tre valg for å høre episoden:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!