Ny sesong av Ingefær kommer 23. mars, men her kommer en liten bonusepisode nå som Koronaviruset har rammet Norge. Jeg har nemlig skrevet en bok, som heter Litt Lykkeligere. Det er på sett og vis en selvhjelpsbok, og jeg tenker at selve lakmustesten til at en selvhjelpsbok har noe for seg er om den funker i tøffe tider. Tøffe tider, det er nå. Og jeg tror boken har noe for seg.
(Inneholder reklame for egen bok)

I episoden deler jeg tre tips for en litt lykkeligere, annerledes hverdag, samme om man har det etter forholdende bra eller om dagene er tøffe. Jeg tror tipsene vil være nyttige uansett.

Jeg håper du liker episoden <3

Vanlige episoder kommer mandag 23. mars. Da kommer også boken min ut, og før det kan du forhåndskjøpe Litt Lykkeligere i signert utgave og med rabatt! Det gjør du her. PS: Forhåndssalg er gull for topplister og videre salg, så takk på forhånd. Liker du Ingefær, liker du Litt Lykkeligere.

Du har tre valg for å høre episoden:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!