Vårens sesong av Ingefær starter med en etterlengtet episode med Berit Nordstrand! Livsstilssykdommer kan bli bedre om man endrer livsstil, er noe av hva Berit sier i samtalen.

Hvor viktig er tarmen for oss? Hvordan påvirker stress oss? Hvordan etablere gode vaner? Er det forskjell på barnemat og voksenmat? I episoden med Berit snakker vi om dette, og mye, mye mer.

Berit Nordstrand trenger kanskje ingen presentasjon, men vi kjører en lell (som de sier på trøndersk): lege, forfatter av flere bestselgende bøker, foredragsholder, seksbarnsmor og opptatt av helhetlig helse. Jeg har fått uttallige ønsker om å få Berit på Ingefær.

Du har tre valg for å høre episoden

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!