(Episoden inneholder reklame for lydbokappen Fabel)
Vi vet at trening og bevegelse er bra for oss – men hva gjør en stillesittende livsstil med oss? Hva kan vi gjøre for å veie opp eventuelle negative helseeffekter ved en kontorjobb? Eller i disse dager: en hverdag som i stor grad for mange av oss tilbringes innendørs hjemme?

Gjest er Melina Meyer Magulas. Melina er doktorgradsstipendiat ved Institutt for idrettsmedisin på Norges idrettshøyskole, og hun foreleser ved akademiet for personlig trening. Melina er også fysisk trener og idrettsfysiolog med særlig interesse for utholdenhetsidrett og kvinnehelse.

Melina og jeg snakker også om kvinnehelse og trening, og avslutter episoden med konkrete råd om bevegelse til disse dagene vi er i nå.

Du har tre valg for å høre episoden:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!