Tusen takk til alle som har forhåndskjøpt Litt Lykkeligere! Boken er på bestselgerlistene hos Norli!

Reklame for egen bok

Å skrive bok er hardt arbeid. Det er usikkert: Vil boken selge? Vil noen like boken? Arbeid er under min kontroll, salg og om dere liker den er utenfor min kontroll. Jeg har prøvd å skrive en så god bok som mulig, og gjør så godt jeg kan i salg og pr i samarbeid med forlaget. Derfor er det så inmari STAS at Litt Lykkeligere selger bra!

Jeg tror Litt Lykkeligere gir gode svar i en periode hvor mange av oss lever i uvisshet: Hvordan blir fremtiden, er dagene gode, hva vil jeg egentlig? I Litt Lykkeligere deler jeg kunnskap om hvordan etablere og opprettholde gode vaner – altså Hvordan. Resten av boken er Hva: hva gir oss god helse og et litt lykkeligere liv? Jeg skriver om natur, om sex, om mobilbruk, om mat og følelser, om nytelse, om stillesitting og bevegelse, og om søvn og stress. For å nevne noe.

Boken kan du kjøpe her! Jeg håper den gir deg merverdi og er spent på hva du synes. Send meg en mail (sara@saralossius.no) og fortell! Eller DM meg på Instagram.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!