Føler du ekstra om dagen? Frustrert over alt du ikke rekker? Føler du deg ensom? Eller er du bare glad og får nesten dårlig samvittighet at du er glad i disse tider? Selv har jeg svart ja på alle disse spørsmålene og derfor er psykolog og forfatter Aksel Inge Sinding gjest i episode 152 av Ingefær for å gjøre oss litt klokere på egne følelser. Er vi det, får vi nemlig en bedre hverdag, som igjen kan gjøre oss litt lykkeligere!

I episoden, gjort over Zoom og med en liten ammesession underveis siden jeg har en baby på fem måneder, får du vite mer om:

  • Hva følelser er og hvordan vi kan tåle våre egne og andres følelser på en god måte
  • At følelser er kropp og kropp er følelser (det synes jeg er superspennende)
  • Mat og følelser
  • Sinne som primær og sekundærfølelse
  • Det gode og vonde med skam

Torsdagens episode av Ingefær Shot har kun spørsmål fra følgerene av min instagram-konto, og er en supernyttig forlengelse av denne episoden.

Jeg anbefaler også disse episodene:

  • Episode 118 0m følelser med Aksel Inge Sinding og Jan Reidar Stiegler
  • Episode 140 om hvile og hvorfor hvile er din superkraft
  • Episode 138 om hukommelse, falske minner og identitet

Aksel Inge er kilde i boken min om temaet kropp og følelser! Litt Lykkeligere kjøper du her – liker du Ingefær, liker du Litt Lykkeligere!

Du har tre valg for å høre episoden:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!