Ny sesong kommer til våren! Og heldigvis er det mange som gleder seg.

I går delte jeg flere av mine Store Drømmer på instastory. Et av dem er å relansere podcasten min med internasjonale, skandinaviske og norske enestående gjester. Det tok ikke mange minuttene før meldingene tikket inn om hvor mye gjengen på Instagram gledet seg.

Det varmet hjertet mitt såpass at jeg nesten felte en tåre (jeg er lettrørt).

For – helt ærlig har jeg vært i tenkeboksen på hva jeg skulle gjøre videre. Det er det fine med «wintering» og sosiale medier-faste i julen, er at jeg får sjekket innover. Hva vil jeg virkelig? Hva vil jeg ta med videre, og hva vil jeg la gå?

Svarene som kom til meg var supernyttige. Jeg er i gang med å booke gjester til ny sesong.

I går sendte jeg mail til en av mine internasjonale drømmegjester. Et kvarter etter kom svaret: Thanks for thinking of me. I’d happy to do the interview.

Når ny sesong starter av relansert podcast? Jeg vet ikke helt. Opptak begynner i februar, så det blir til våren. Og jeg håper du gleder deg like mye som meg til å bli inspirert, provosert, litt klokere og kanskje litt lykkeligere.

PS: har du en drømmegjest eller drømmetema? Send meg en mail på sara at saralossius.no, eller dm meg på instagram!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!