Ingefær podcast er tilbake og vi pangstarter sesongen med selveste James Nestor – som første i Norge!

James Nestor er forfatter av den bestselgende og utrolig gode boken Breath, som i løpet av 2021 blir utgitt på hele 30 språk. Du hører fra ham i Norge først på Ingefær!

Samme hva vi spiser, hvor mye vi trener, hvor gode gener vi har, hvor tynne eller unge eller kloke vi er – ingenting av det teller hvis vi ikke puster korrekt.

James Clear

Vi puster ca 25 000 ganger i løpet av et døgn – men puster vi så bra vi kan? Mitt personlige svar er nei, og svaret til James Nestor var det samme: Vi mennesker er de dårligste til å puste i dyreriket. Det har negative konsekvenser i form av dårligere søvn, astma, autoimmune sykdommer, allergier, snorking og søvnapne – for å nevne noe av det James skriver om i boken.

Hvordan ble det sånn?  Og hvordan kan vi bli bedre?

I samtalen med James Nestor, lærer du mer om hvorfor det å puste med nesen er så viktig og hvorfor å puste med munn er som å ha lungene som et eksternt organ utenpå kroppen vår. Vi snakker om hvorfor tygging ikke bare er essensielt for å puste godt, men også påvirker utseendet vårt. Vi snakker om ulike pusteteknikker og du får vite noen ganske pirrende fakta om nesen vår.

Finn Ingefær podcast i iTunesAcast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!