I episode 159 av Ingefær podcast dykker vi ned i det litt det store og kanskje litt vage begrepet lykke – noe vi alle trenger i disse tider.  

Gjest Ragnhild Bang Nes er en av dem som har forsket på lykke lengst i Norge. Ragnhild mener at det finnes flere oppskrifter på lykke – og at om vi kjenner de ulike lykkeingrediensene, kan vi lettere få en bedre hverdag.

I samtalen med Ragnhild snakker vi om hva lykke egentlig er og vi snakker masse om hva som gjør oss gladere, det være seg sosial kontakt, håp, natur eller å lære noe nytt.

Vi lever i en verden som er helt annerledes enn hva vi kunne ha forestilt oss for et år tilbake. Tross pandemi og restriksjoner er det mye vi selv kan gjøre for å ha det bra. I alle fall har dette året lært meg enda mer hva som er viktig for meg, og hva jeg ikke kommer til å bruke tid og penger på når vi en gang kommer tilbake i den nye normalen.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!