Jeg fikk æren av å bokbade mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre om hennes nye bok Stå Støtt. Gjest i bokbadet er også regissør Cecilie Mosli. En fantastisk og lærerik samtale om ledelse, selvledelse og mental trening!

Vil du ha meg som konferansier, bokbader eller intervjuer? Jeg har tidligere bokbadet Carina Carl (Tenk enkelt), Sara Døscher (De 101 mest stilte spørsmålene om vin), Gry Hammer (Den moderne jeger og Kraft og andre styrkedrikker), for å nevne noen. Med over 160 intervjuer til Ingefær podcast har jeg svært god erfaring i å sette meg inn i komplekse temaer, intervjue, og formidle dette på en forståelig og engasjernende måtte. Ta kontakt på sara@saralossius.no!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!