Hvordan vi kan forstå visuell kultur og dermed oss selv bedre, er noen av temaene i episode 163 av Ingefær, med estetikeren Ragnhild Brochmann.

Ragnhild Brochmann er kunst- og motekulturhistoriker og spaltist i Morgenbladet. Ragnhild mottok i fjor den høythengende Hestensprisen som årets kulturjournalist og ble roset for hennes åpne, nysgjerrige og analytiske blikk.

Jeg ville ha Ragnhild på Ingefær for å dele mer kunnskap om den visuelle kulturen vi lever i og hva det har å si for hvordan vi tolker verden og har det selv. Vi bruker flere timer daglig på mobilen, som jo er visuell – hvordan kan vi avkode og forstå det vi ser der bedre? I samtalen med Ragnhild går vi også inn på mote, vi snakker om å iscenesette seg selv og at om man har et bedre språk rundt det visuelle forstår man seg selv og samtiden bedre. Rett og slett en veldig gøy og viktig episode!

PS: Anbefaler spaltene til Ragnhild i Morgenbladet, og Instagramprofilen hennes!

Jeg digger Ragnhild, koser meg med spaltene hennes i Morgenbladet hver uke og tror du kommer til å like denne episoden skikkelig godt!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!