Mentaltrener og forfatter Cecilie Ystenes Myhre er Ingefærs hus-mentaltrener, og episoden 166 av Ingefær svarer hun på lytterspørsmål! Hvordan finner man balanse i karriere, mammaliv og egentid? Hvordan kan vi motivere oss i disse tider? Vi snakker om verdier, verdivalg, at livet har ulike kapitler, forventninger til oss selv og andre, mål og verdien av å hvile. En praktisk og konkret episode som alle vil ha nytte av!

Linker vi snakker om i episoden:

Litt Lykkeligere med kunnskap og verktøy for å blant annet bli rå på å hvile

Bokbad av Cecilie av hennes nye bok Stå Støtt med regissør Cecilie Mosli

Raw Performance

Tidligere episoder med Cecilie på Ingefær

Innlegg om mental trening (jeg er utdannet mental trener level 1 hos Cecilie)

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!