Gjett om jeg er stolt! Silje Landevåg, en av Norges mest suksessfulle, kvinnelige gründere, gir ut bok og jeg er medforfatter!

Boken Våge Vinne Vokse – en lidenskapelig gründerhistorie, gir deg ikke bare hele historien om hvordan Silje bygget opp Get Inspired fra en toroms i Bogastadveien til å omsette for mange hundre millioner. Den inneholder også en gründer- og fremgangsdel for deg som ønsker litt mer ut av jobben din, enten du vil starte for deg selv eller ta et skritt oppover på karrierestigen. Silje deler alt og litt til og gir et ærlig innblikk i opp- og nedturer som gründerlivet inneholder, hvor krevende det tidvis har vært, samt hvordan hun har klart å sjonglere to små barn og å ta vare på seg selv samtidig som businessen blomstret.

En skikkelig nyttig bok – det kan jeg med hånden på hjertet si! Forhåndsbestill signert utgave her!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!