Inspirert av It starts with food (les den!) bestemte Jon og meg oss for å gjennomføre en 30 dagers paleo challenge, eller 30 dagers helsekur, eller 30 dagers reset av kroppen (jeg grubler på passende navn, synes paleo challenge er litt døvt og litt lite beskrivende). Jon har aldri gjennomført så strikt før; han har en del melkeprodukter i kosten sin. Jeg for min del ønsket en liten oppstramming og energiboost. Kanskje madness å begynne sånn midt på sommeren, men det går greit. Jeg kan drikke farris i stedet for vin i parken, det går fint.

Vi begynte lørdag, ergo er vi på dag tre. Skal holde dere oppdatert om hvordan det går, og prøve å ta bilder av mange av måltidene. Og join in om du vil!

Her er litt av hva vi har spist hittil:

Lørdagsmiddag: digg salat med hjemmemekka olivenoljedressing, og Jons perfekte grillede grønnsaker og kjøtt. Hello happiness!

Søndagsfrokost: Jons eminente grønnsaksomelett, og rester fra lørdagens salat.

Dagens frokost: entrecote og en halv avocado. Den andre halvdelen spiste jeg rett etterpå.

Dagens digge middag: curry med brokkoli, blomkål, spisskål, løk, hvitløk, gulerøtter, paprika, fersk ananas og kyllingfilet. Ohlala!

Jeg skal skrive mer om hvorfor og hvordan gjennomføre en 30 dagers i morgen. Tenker forøvrig å holde en i september, med foredrag, booklet med info og oppskrifter, oppfølgingsmøter og personlig oppfølging. Si i fra om du er keen! Det er ofte godt å gjennomføre en 30 dagers i fellesskap.

 

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!